Op de informatie site van Bolero Limonade. Met Bolero Limonade heb je altijd een lekkere en suikervrije limonade bij de hand. Bolero Limonade is geen vloeibare, maar een poederlimonade in een zakje, dit maakt Bolero erg makkelijk en zeer geschikt om mee te nemen.


Met meer dan 40 fruitige smaken, heeft Bolero wereldwijd het grootste assortiment aan verschillende limonade smaken.


Bolero Limonade is er voor iedereen van jong tot oud. De Limonades zijn gluten- en suikervrij, calorie-arm, lactosevrij, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen en bevatten geen conserveringsmiddelen. Dit maakt Bolero Limonade tot een verantwoorde limonade en zeer geschikt voor diabetici of mensen die een gastric bypass hebben ondergaan en eigenlijk voor iedereen die op de lijn let. Ook actieve mensen kunnen bij ons terecht voor hydraterende sport- en Energydranken.


Bolero Limonade is te verkrijgen in drie formaten: Het Mix&GO formaat, deze verpakking is zo klein dat je hem zo in je broekzak kan steken, maar is toch goed voor een halve liter limonade. Het Classic formaat, een formaat voor thuisgebruik, gemakkelijk op te bergen en goed voor anderhalve liter limonade. En voor grootverbruikers hebben we het XL formaat, goed voor 20 liter Bolero Limonade.Wil je meer informatie over Bolero dan kun je hier terecht.


Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van Bolero limonades dan kan je hier terecht om het dichtstbijzijnde verkooppunt in jouw omgeving te vinden.


Ben je een ondernemer en ben je benieuwd naar bepaalde mogelijkheden die Bolero biedt, bezoek dan hier de zakelijke kant van onze website.

Homepageimage
┬ę Bolero Limonade 2014